Home | Onderhoud

Nazicht

Het concept van onze nazichtservice is gebaseerd op de maximale beschikbaarheid van uw lift, klantentevredenheid en communicatie.

Een depannagedienst met ervaren techniekers staat 24u/24 en 7d/7 paraat overal in België en ook in heel Noord-Frankrijk (boven Parijs). Onze producten zijn gebruiksvriendelijk, snel vervangbaar en zorgen niet voor verrassingen. Met het in de cabine geïntegreerde tweewegcommunicatiesysteem kunnen de gebruikers permanent contact houden met ons 24u/24 call center.

Voor al onze interventies aan uw lift wordt er een interventiebon opgemaakt, waarvan een kopie aan de verantwoordelijke van het gebouw wordt overhandigd.

Stalift guarantees that your elevator, goods elevator, escalator, chair lift, etc. works correctly.

Elke door STALIFT onderhouden installatie zit in een databank. Daardoor kunnen wij op elk moment de volledige historiek van de toestellen, het aantal bezoeken, de depannages, de herstellingen, de kwaliteitscontroles, de technische gegevens, … raadplegen

Er wordt bij elk bezoek een document met de naam “controlecharter” ingevuld. Dit wordt in het veiligheidsdossier van uw lift gestopt.

24u/24 7d/7 Service – TEL : 04/349.93.59

Als u contact wil opnemen voor meer informatie of een offerte, klik dan op.

Un site Easy-Concept