Home | Nieuwe installaties | Huislift

Huislift

Brochure downloaden : Stalift huislift.

Brochure downloaden : technische specificaties Stalift huislift

Home elevator

De huislift is een lift die ontworpen is om een oplossing te bieden voor de vereisten voor verticale mobiliteit in openbare gebouwen en privéwoningen.

Het is de ideale oplossing voor oudere of gehandicapte mensen voor wie het eindelijk aangenaam wordt om zich zelfstandig en zonder de beperkingen van een trap te verplaatsen.

De huislift komt in alle omgevingen tot zijn recht. Onze modellen Light-Touch van Giugiaro en Classic zorgen namelijk voor stijl en exclusiviteit in uw intérieur.

De huislift is verkrijgbaar in 36 modellen voor binnen en buiten.

Met een uitgebreide keuze aan accessoires en afwerkingen, met S-Small (ontworpen voor kleine ruimten) en XL (ontworpen voor ruime cabines) modellen, is de huislift ideaal om te voldoen aan alle vereisten.

Hij kan perfect geïntegreerd worden in gelijk welk nieuw of bestaand kader.

De elegantie van de lift wordt gegarandeerd door de structuur in geanodiseerd aluminium en door de standaard panoramisch glazen deur, die voor een uitzonderlijke helderheid en zichtbaarheid zorgt.

De huislift is een modern product, dat ontworpen en vervaardigd is volgens de eisen en behoeften van de klanten: je kan je moeiteloos van de garage naar de zolder verplaatsen, tot zelfs 5 verdiepingen hoog.

De installatie van onze huislift buiten vergt een beetje metselwerk en garandeert een gemakkelijke toegang tot de hoogste verdiepingen van een gebouw zonder dat er aan de architectonische context wordt geraakt.

De structuur wordt volledig in overschilderbare aluminium uitgevoerd die haar weerbestendig maakt en een lange levensduur garandeert.

Als u contact wil opnemen voor meer informatie of een offerte, klik dan op.

Un site Easy-Concept