Ons bedrijf

De sterke punten STALIFT ? Haar ervaring met liften en de beschikbaarheid van haar medewerkers.

STALIFT, betekent ook de beste prijs-kwaliteitverhouding in de sector van de liften, roltrappen, goederenliften, stoelliften, ….

STALIFT ? Een bedrijf waarvan het doelstelling nummer één is om uw vertrouwen te winnen door een permanente beschikbaarheid.

STALIFT garandeert een optimale communicatie met haar klanten, een volledige flexibiliteit en een maximaal gebruik van uw lift om uw volle tevredenheid te verzekeren.

Bij STALIFT, gaan ervaring, bekwaamheid, technologie en kennis van het werkveld gepaard met gebruiksgemak, reactiviteit en 5-sterrenservice.

Het sales team kent perfect de realiteit op de werf terwijl de techniekers het comfort van de gebruikers en de onderhoudsvereisten op elkaar afstemmen.

Op het vlak van veiligheid leeft STALIFT de normen zeer strikt na: de door STALIFT geïnstalleerde liften en roltrappen zijn in overeenstemming met alle Europese richtlijnen.

Het studiebureau beschikt over de bevoegdheden en instrumenten om u de meest nauwkeurige offerte tegen de meest correcte prijs te bezorgen. Voor uw lift, uw roltrap, uw goederenlift, stoellift, …

We hebben voor u 7d/7 en 24u/24 een call center (04/349.93.59) ter beschikking om u de beste service te garanderen.Ons nieuws

Welkom op onze nieuwe website.

Welkom op onze nieuwe website.

U zal merken dat onze website volledig herwerkt is…

Oprichting van Stalift

Oprichting van Stalift

Na jaren te hebben gewerkt voor een van de wereldleiders in de liftindustrie besloten ze hun krachten te bundelen…

Un site Easy-Concept